Min superkraft är att förstärka din superkraft

Om Eva Svärd

Jag heter Eva Svärd och är född på 70-talet jag är gift och har två barn.

Min drivkraft är Evolution jag har prövat och utbildat mig inom flera olika behandlingsmetoder för att hitta de som skapar mest Evolution i mitt liv.

Min andliga resa började när jag var runt 12 år då jag började lyssna på min mammas meditationsband med bla Lars Erik Unestål som är en tungviktare på sitt område även i dag.

Ett annat stort steg som har betytt mycket för mig är när jag gick min första Reikikurs.

Jag var alldeles överväldigad över att jag kunde lära mig att ge Healing till andra och att det faktiskt fungerade! sedan var evolutionen i gång och fler kurser följde i en aldrig sinande ström.

Första gången jag provade Tft var på en mässa i Göteborg. Jag hade ingen aning om vad det var, jag tänkte att det kanske hade med tanke mönster att göra och att de fixade lite med dem i auran eller nått, men så var det inte!

När man gör en Tft så knackar man på olika akupunktur punkter främst i ansiktet och på överkroppen för att komma åt lagrade minnen i kroppen.

Hon behövde inte knacka länge på mig för att jag skulle börja storgråta, storgråta är ett något milt uttryck jag satt snarare och hulkade men efter bara några minuters knackande så ebbade känslorna ut

och vi gick vidare till ett nytt minne med en ny gråtattack till följd och så höll det på under hela behandlingen. 

Det här var ju skitfräckt det måste jag testa igen!

Det gjorde jag, nästa gång fick jag uppleva flera av mina tidigare liv.

Jag hade varit på Regression tidigare men det här var något helt annat!

Jag kände i hela kroppen hur jag förvandlades till den person jag en gång varit bla blev jag en gammal krokig ”klok” gumma som många i byn hade varit elaka mot.

En annan gång var jag ett litet barn som blev kidnappat osv i vissa inkarnationer kunde jag förnimma min nuvarande man och vårt förhållande i det livet och på så sätt förstå mönster i det här livet.

Alla utbildningar har sin egen historia och sin egen Evolution och jag är djupt tacksam för varje steg jag har tagit.

Att få en ny aura genom AT har accelererat min evolution många gånger vilket blir extra tydligt när jag träffar vänner som håller fast vid sin trasiga själsaura, de är helt slutkörda!

De senaste utbildningarna jag varit på är Life-therapy som är mitt nästa steg i utvecklingen för att komma ner ordentligt i kroppen med anden och leva med hjärtat i focus och att hjälpa andra att må bra i kroppen. 

Jag har också börjat jobba med förlåtelsehealing.

vad händer när du förlåter dina föräldrar?

Vad händer när du färlåter dig själv?

Detta kommer att komma i form av en webbkurs med meditationer och som en healingbehandling på distans

där vi pratar med kroppen och tar reda på vad den vill berätta för oss.

Utbildningar

Reiki och Karuna master Med Alina och Mats Lundberg, tonlekare och tonhealing med Henry Soludden, Tankefältterapi (Tft) med Mats Urndal, Tankefält diagnostik med Roger Callahand och hans fru Joanna. Hypnoterapi och Regretionsterapi med Jörgen Sundvall, Ekonomi på Komvux, Juridik på Handels, floating, Munai ki med Sol Karina, återförsäljare för Young Living, Regndropps massage med Garry Yoyng, Auratransformation med Ann-Louide Persson Auraförmedlarutbildning för Therese Lindberg, four element profile med Karin Zakrisson och Anni Sennov. Fri företagande,meta medicin och Skapa dit berikande liv med Susanne Billander. Transformations webbinarie med Anni Sennov. Life-Therapy 5.1 med Therese Lindberg och Berit Hickman, Elementkurs med Therese Lindberg, Life-Therapy 5.2, Instant Transformation med Mikael Säflund