Min superkraft är att förstärka din superkraft

läs om hur andra upplever mina behandlingar

"Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig av Life behandlingen. Nyfiken och öppen i sinnet kom jag till Eva med förhoppning om att känna mig lättare och starkare både mentalt och fysiskt. Jag kände förtroende direkt och kunde beskriva hur jag kände. Tiden både stod still och svischade iväg på ett underligt sätt. Det var magiskt avkopplande. Jag flöt omkring i en explosion av färger som var föränderliga. Efteråt har jag känt hur jag har blivit starkare och mer harmonisk. På något sätt har jag lagt en del av det gamla bakom mig. Det är fantastiskt! Jag kan varmt rekommendera Life till alla!"
"Jag saknar ord Eva de du precis har gett mig. Jag känner en sådan ödmjukhet ska du veta, att just du såg min text och hade viljan att försöka hjälpa mig."
"Jag saknar ord Eva de du precis har gett mig. "Med din videos hjälp fick jag först fram känslan av att vilja gråta, efter första rundan. Inte panik längre. Fick inte känslan av att vara lättad heller utan mer en frågande varför allt försvann så snabb. Nu efteråt känns det som att jag blev så ledsen för att du inte gett mig detta för 13 år sedan, så att jag kunde få mitt liv tillbaka."
"Ojojoj ännu en fantastisk meditation. Du verkar ha ett sjätte sinne för detta. Jag fick starka både psykiska och fysiska reaktioner. Känner mig lite tagen. Tack snälla."
"Tack för senaste meditationen. Jag har lyssnat 3 kvällar i rad, 1a somnade jag, 2a upplevde väldigt starkt o i gårkväll så kändes det som en helt ny meditation fortfarande väldigt stark o bra."
"Tack Eva för dessa nya meditationer. Jag har slarvat de senaste veckorna o inte mediterat så var väldigt obalanserad. Tog båda i går o sov som en stock o vaknade på gott humör, du är fantastisk."
"Hej Eva du är helt fantastisk o så generös. Vilken skillnad från första till andra gången jag lyssnade. Denna vill jag lyssna på många gånger. Än en gång TACK"
Föregående
Nästa